Pokemon Go

TOURNAMENT First Floor

Στις στο GAMEATHLON Back To School 2023 στο Tae Kwo Do Παλαιό Φάληρο, θα εξελιχθεί το τουρνουά Pokemon Go. Κατά την άφιξη σας στον χώρο, θα πρέπει να μεταβείτε στον χώρο του Check In (Γραμματεία).Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό. Το τουρνουά θα γίνει σε Mobile.

Το φορμάτ θα είναι Swiss, Best of 3.


Game
Σύστημα
Mobile
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό.
Ημερομηνία
Τοποθεσία
First Floor
Φορμάτ
Swiss, Best of 3
 • Pokemon Go Battles – Great League cp-1500

  -Κάθε παίκτης δηλώνει 6 Pokemon εως 1500 CP.
  -Διαλέγει 3 από αυτά για να παίξει σε κάθε μάχη.
  -Το τουρνουά θα γίνει μέσω SilphArenaΑναλυτικάΟ κάθε γύρος συνήθως διαρκεί γύρω στα 20′-25′ minΠόσοι γύροι θα διαρκέσει ένα τουρνουά, καθορίζεται από τον αριθμό των παικτών:8 players: 3 rounds

  9-16:     4 rounds

  17-32:   5 rounds

  Κατά τη διάρκεια του τουρνουά δεν επιτρέπεται η χρήση ΤΜs στα εξ’ αρχής δηλωθέντα 6 pokemon

  Στην περίπτωση tie match πρώτα τσεκάρουμε την επιβεβαίωση στο PoGo journal και εάν όντως υπάρχει τότε επαναλαμβάνεται η συγκεκριμένη μάχη, όπου μόνο το lead pokemon είναι υποχρεωτικά το ίδιο

  Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ζητήσει επανάληψη λόγω Lag (αυστηρά με video απόδειξη), στην επανάληψη της μάχης, τότε ο αντίπαλος που δέχθηκε την επανάληψη, επιλέγει εάν θέλει να παίξουν με διαφορετικά ή ίδια pokemon ανεξαρτήτως σειράς.

  Τα disputes γίνονται δεκτά προς συζήτηση (αυστηρά) μόνο εάν υπάρχει video του match

  O Host μαζί με τους βοηθούς του (Staff) συζητούν τα disputes και αποφασίζουν για τα disputes πχ εάν θα υπάρξει επανάληψη κάποιου match

Οι παίκτες με την δήλωση συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα αποδέχονται τους Επίσημους Κανονισμούς και την μέθοδο διεξαγωγής καθώς και τους κανονισμούς συμπεριφοράς στην κοινότητα που ορίζει η εταιρεία Gameathlon και οφείλουν να τους ακολουθούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά πριν από την λήξη του χρονικού περιθωρίου που ορίζεται στο site. Οι παίκτες έχουν δικαίωμα να εγγραφούν και κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση, αν και εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις. Η είσοδος στο τουρνουά μετά τη λήξη της περιόδου εγγραφής δεν επιτρέπεται παρά μόνο κατά την κρίση του Head Admin. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρευρεθούν στην γραμματεία των τουρνουά κατά τις προβλεπόμενες ώρες, για να δηλώσουν την φυσική τους παρουσία, αλλιώς δε θα τους δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής. Θα πρέπει να υπάρχει μόνο μία εγγραφή ανά άτομο. Τα τέλη συμμετοχής δεν επιστρέφονται και δεν μεταβιβάζονται.

Εξοπλισμός / Byod

Το Gameathlon παρέχει εξοπλισμό σε όλα τα τουρνουά του, είτε είναι σε κονσόλα, είτε είναι σε PC. Τα μοναδικά τουρνουά που εξαιρούνται είναι τα Byod (Bring your own device). Σε αυτήν την περίπτωση ο διαγωνιζόμενος πρέπει να φέρει τον αντίστοιχο εξοπλισμό για να συμμετέχει. Αν κάποιο παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες, τότε είναι στην ευχέρεια του παίκτη να φέρει όποια επιθυμεί. Για παράδειγμα σε ένα Hearthstone τουρνουά, μπορείτε να φέρετε είτε το PC σας, είτε το laptop σας, είτε το κινητό σας.

Διεξαγωγή τουρνουά

Κάθε συμμετέχων του προκριματικού πρέπει να αναφέρει το σωστό αποτέλεσμα του αντίστοιχου αγώνα στο διαχειριστή αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων δεν αναφέρει βαθμολογία ή λάθος βαθμολογία, ο άλλος συμμετέχων θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να καλέσει έναν υπεύθυνο, ώστε να προκύψει το αποτέλεσμα. Εάν μόνο ένας συμμετέχων αναφέρει το σκορ, το αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αληθές.

Disqualifications

Κάθε συμμετέχων πρέπει να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό προς τους διαχειριστές και τους άλλους συμμετέχοντες. Οι προσβολές και η αθέμιτη ή ασεβής συμπεριφορά προς οποιονδήποτε δεν είναι ανεκτές και θα τιμωρούνται.

Απαγορεύονται αυστηρά τα χυδαία, ρατσιστικά, σεξιστικά ή άλλα προσβλητικά ονόματα συμμετεχόντων.

Επιπλέον λόγοι για disqualification:

 • Η αποτυχία του check-in στην γραμματεία πριν το τουρνουά.
 • Αδυναμία εντοπισμού τη στιγμή που ο εκάστοτε παίκτης καλείται να παίξει.
 • Ανεπιθύμητη & ακατάλληλη σωματική επαφή με τον αντίπαλό τους.

 

TOURNAMENTS


Στο GAMEATHLON  διοργανώνονται κάθε φορά τα μεγαλύτερα εγχώρια gaming τουρνουά, που καλύπτουν τις ανάγκες ανταγωνιστικών αλλά και πιο casual παικτών. Βρες τα τουρνουά που σου ταιριάζουν και δήλωσε συμμετοχή.

Έχεις την καλύτερη ομάδα που έχεις δει; Θες να αποδείξεις ότι ξέρεις το παιχνίδι σου ή απλά να διαγωνιστείς; Πάρε τους φίλους σου και έλα στην gaming αρένα!

28/10

12:30
Yu-Gi-Oh! TCG

50 SLOTS
Stage 2